Енергийна медицина с Дона Идън - Български сайт

Книги

Енергийна медицина

Енергийна медицина

Автори: Дона Идън и Дейвид Файнщайн

Със своя над тридесет годишен опит, над 10 000 индивидуални пациенти и над 50 000 обучени курсисти по целия свят, Дона Идън ни разкрива тайните на китайкото, тибетското, келтското и западното лечителско искуство събрани в едно практично и разбираемо за всеки ръководство. От книгата може да разберете какво представлява енергийната система на човешкото тяло; как да усвоим езика на телесната енергия; как да прилагаме енергийно тестуване и каква информация за здавословното ни състояние може да ни даде то; как да изучаваме и балансираме енергиите си чрез работа с меридианите, чакрите, аурата, странните потоци, невролимфатичните рефлексни точки, невроваскулартите и акупунктурни стимулиращи и седиращи точки по тялото и още много техники и упражнения за укрепване на здравето, имуната система, фунциите на всички органи и системи в човешкото тяло. В книгата са включени и множество кратки техники за това как да се избавим от главоболието, стреса, напражението, депресията, как да се ободрим когато е необходимо, как да поддържаме паметта си свежа, как да се справяме с болката и още много други.В дисковете към книгата Дона Идън нагледно обяснява и показва как да прилагаме описаните техники и упражнения.

Обещанието на енергийната психология

Обещанието на енергийната психология  


Автори: Дейвид Фейнстейн, Дона Идън, Гари Крейг

„Обещанието на енергийната психология" осигурява прости инструкции стъпка по стъпка, за да ви помогне да:
• преодолеете страха, вината, срама, ревността или гнева;
• промените нежеланите навици и поведения;
• засилите способността си да обичате, да успявате и да се наслаждавате на живота.

Уникалният подход, представен в тази книга, ви показва как можете да работите с енергиите на тялото си, за да промените неврологията си и фактически да модифицирате моделите във вашия мозък, които поддържат нежелани навици, дезадаптивни емоционални реакции и самоограничаващи модели на мислене. С тази стратегия упоритите фобии често избледняват за минути, продължилите цял живот ефекти на ранната травма могат да се редуцират или напълно да се елиминират, неконтролируемият гняв бързо става управляем и дори соматичните проблеми реагират положително там, където другите типове терапия са се провалили.

Към авторите на Енергийна медицина се включва и Гари Крейг, създателя на ТЕО - Техника за емоционално освобождаване, чиито принципи и техники са включени в книгата.

Енергийна медицина за жени

Енергийна медицина за  жени онагледено с 2-DVD      

Автор: Дона Идън


Енергийна медицина за жени (книга)
Нова
та книга на Дона Идън (Donna Eden) проследява биологичните  процеси при жената от първия си период наменопаузата до разцвета на живота, като се фокусира на ПМС, плодородието, сексуалността, бременността, родилната зала, и на предизвикателствата и подаръците от влизането в годините на мъдростта. Тя описва изключително практични и ефективни техники.

Енергийна медицина за жени (2-DVD комплект)

Хормоналното здраве е от съществено значение за една жена и в тези DVD Eden показва, че жените могат да управляват своите хормони, чрез управлението на своите енергии. Енергийна медицина е от полза при лечение на редица здравословни проблеми. От ПМС на менопаузата, от сърдечно заболяване до депресия, енергийната медицина предлага решения за защита, които традиционната медицина не е осигурила. Енергийна медицина за жени е незаменим ресурс за здравето на жените.


Програмата се основава на поредица от прости упражнения,
чрез които:

 • Стабилизирате и поддържате енергийните си източници
 • Защитавате себе си от отрицателни енергии
 • Определяте какво може да навреди на вашето здраве
 • Подкрепяте изцелението на тялото при заболяване

Фокусирайки се върху проблемите на жените,програмата предвижда енергийни технологии за регулиране на хормоните, повишаване на сексуалността и плодородието, облекчаване на предизвикателствата на бременност и раждане, управление на ПМС и менопаузата, предотвратяване на остеопорозата, и контролиране на теглото.

За сега само на английски език.

Комплект Енергийна медицина

Енергийна медицина 

Комплект с включени:


Брошура от 28-страници, която преподава основите на енергийната медицина и ви насочва към специфични упражнения в DVD и CD.

43 фото-илюстрирани
страници - удобна, преносима форма за запомняне и използвае на всяко упражнение, преподавано в този комплект.

DVD което демонстрира методите на енергийната медицина и ви учи
на 15 възстановителни упражнения.

Аудио компактдиск, с упътвания за повече техники за специфични условия.

Един-инчов кристал - шлифован кристал на кабел с инструкции как да се използва за вашите меридиани и чакри, за да си направите бързо, ефективно балансиране на вашите големи енергийни системи.

Изящно проектиран, Комплекта Енергийна медицина е лесен за използване и жизнено важен партньор за сътрудничество при изучаването на тялото, завъзстановяване на енергийните потоци, за баланс и хармония.

 Език Английски

Енергийна медицина - ново, юбилейно издание

ЕНЕРГИЙНА МЕДИЦИНА  Юбилейно издание - 10 години

Новото в книгата:


 • Бързо идентифициране на вашия енергиен дисбаланс
 • Използването на енергийната медицина с други медикаментозни лечения
 • Подготовка и възстановяване от операция
 • Намаляването на страничните ефекти от лекарства, лъчетерапия или химиотерапия
 • Обновени инструкции как по-лесно да правим упражненията за прочистване енергиите в тялото
 • Схема на китайски акупресурни точки

От книгата може още да разберете как да постигнем:

 • Освобождаване от вграден стрес
 • Освобождаване от артритни болки
 • Облекчаване на болката в ръцете, китките или колената
 • Разумно хранене
 • Преодоляване на нервноста
 • Освобождаване на болки в гърба и др.
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на сайта. Към пълната версия.
Уебсайт в alle.bg